Izbor notranje opreme

Pravijo, da za srečo v našem okolju ne potrebujemo veliko. Zgolj izbor pravih ljudi in izdelkov, ki nas razveseljujejo in dajejo našemu življenju smisel. V izboru zato predstavljamo izdelke naših partnerjev, ki so vodilni Evropski proizvajalci v svojem segmentu, in s katerimi si boste lahko sami stilizirali prostor ter ga ustvarjali po vaši meri.

Na področju dobave notranje opreme sodelujemo s priznanimi Evropskimi partnerji, ki delijo našo vizijo, in stremijo k enostavnosti in odličnosti. Trudimo se izbirati notranjo opremo, ki je drugačna in kjer vsak kos že sam zase deluje nekaj posebnega, hkrati pa ima visoko noto uporabnosti ter je premišljenih in kakovostnih detajlov. Pohištveni kosi so izbrani tako, da se bodo ne glede na to kako imate opremljen vaš dom, ujeli z vašim stilom, saj so na voljo v več barvah kot vrstah lesa, svetila pa v več izvedbah in se jih da lepo kombinirati z že obstoječo opremo v prostoru.

Za bogatejšo izkušnjo ponujamo izbor notranje opreme v najnovejši AR tehnologiji, ki umešča vizualizacijo izdelkov direktno v prostor. AR (angl. augmented reality) pomeni v prevodu obogatena resničnost, ki nam s pomočjo telefona pokaže sliko izdelka v prostoru, kamor ga želimo postaviti. Tako si lahko lažje predstavljate, kako bi izdelek dejansko izgledal postavljen v vaš prostor.
Za navodila in namestitev aplikacije nam pišite!

Oprema za notranje prostore  – PRIHAJA KMALU!

Oprema za zunanje bivanje – PRIHAJA KMALU!

Stopite v stik z nami

Kontakt