Naša čutila imajo pomembno funkcijo pri zaznavi prostora. Predvsem zvok in svetloba vplivata na nas in na naše razpoloženje, zato sta poleg vizualne komponente najbolj pomembna za izkušnjo nekega prostora.  Svetloba je vir energije in dobrega počutja, zvok je valovanje v prostoru, oba skupaj pa oddajata nežne vibracije in pozitivno vplivata na nas. Zato med prvimi izbranimi izdelki predstavljamo izdelke, ki združujejo oboje. Za izdelki stoji vodilna znamka na področju ustvarjanja visokokavostnih avdio izdelkov in stilsko izdelanih svetil, pod našim ekskluzivnim zastopstvom pa izdelki prvič prihajajo tudi v Slovenijo.

Modeli LED svetilk so hkrati Bluetooth zvočniki in dizajnerske svetilke v enem. Bluetooth zvočnik vam omogoča brezžično poslušanje glasbe s kristalno čistim zvokom, medtem ko LED svetilka ustvarja ambientalno svetlobo in poskrbi za prijetno vzdušje.  Z njimi lahko hkrati uživate v svoji najljubši glasbi ter ambientalni osvetlitvi kjerkoli in kadarkoli želite, saj so vsi modeli zahvaljujoč lahki vgradni polnilni bateriji in kompaktni obliki z lahkoto prenosljivi.

Vsi izdelki so nepogrešljiv spremljevalec ob športni aktivnosti, gledanju filma (saj nadomeščajo klasični wi-fi sorround sistem), online dogodka, druženja ob glasbi v živo, romantičnega večera v dvoje ali enostavno ob prostitvi po dolgem in napornem dnevu. Z njimi se enostavno povežete preko Bluetooth-a na telefonu, prenosni tablici, TV-ju ali računalniku.

Unikatni izdelki svetilk so oblikovani tako, da ustrezajo vsem stilom in jih z lahkoto kombiniramo z ostalo opremo v prostoru. Modele si lahko dodatno prilagodite glede na vaše želje in prostor, saj prihajajo v različnih velikostih in barvah. Bistveno pa je, da v prostoru pridobite tako vizualne, kot čutne izkušnje ter ob tem občutite resnično veselje!

Prepričajte se, kako je mogoče z izbranimi izdelki vodilnih Evropskih ponudnikov v spletni trgovini ustvariti piko na i vašemu obstoječemu ambientu. Stilsko dovršeni izdelki vodilnih blagovnih znamk v svojem segmentu pa vaš prostor ne bodo le popestrili, temveč tudi vplivali na vsa vaša čutila, poskrbeli za dvig vašega počutja in tako postali nepogrešljiv del vašega vsakdana.