Nad našo novo pridobitvijo sva oba več kot navdušena! Nordic pro je idealna lučka za širšo družbo, je otrokom prijazna in ima odličen zvočnik! 😍 Obiski so fascinirani nad multi-funkcionalnostjo. Lučko priporočam prav vsakemu gospodinjstvu👌🏻😁☝🏻✨

Nataša J.Ž.

Pohvalil bi kolekcijo Synergy. Imava največjo, ki s svetlobo, glasbo in prostorom za penino/vino ustvari pravi romantični ambient. Vsekakor bom to kolekcijo kupil še za kakšno elegantno darilo. Priporočam.
Rok V.

Že nekaj časa sem ogledoval prostostoječe luči, ki bi poživile prostor v katerem bivam. Vendar pa sem pri vas poleg dizajnerskega videza luči prišel še do vrhunskega zvoka, saj imata obe luči vgrajen kakovosten zvočnik povezljiv preko bluetootha, obenem pa se zvočnika lahko povežeta in oddajata stereo zvok. Z nakupom sem zelo zadovoljen, saj je cena ugodna, kvaliteta pa vrhunska. V kratkem naročim še kakšen produkt.
Jure F.

Za dnevni prostor smo potrebovali dva večja kosa pohištva in smo se na Ano obrnili z okvirnimi željami. Posredovali smo nekaj fotografij prostora in v kratkem času smo prejeli pester izbor artiklov, med katerimi smo se lahko odločili za najustreznejšo možnost. Ana je bila na voljo tudi z nasveti, zato nakup pohištva pri Ani toplo priporočamo.
Urška R.

S prvim izdelkom iz spletne trgovine podjetja Line Design sem zelo zadovoljen. Presenetila me je sama kvaliteta izdelka, ki se primerja z najboljšimi na trgu, in to z nižjimi cenami kot nekatere znane znamke. Priporočam lahko tako za darilo kot za popestritev doma. Na kratko bi ga opisal kot vrhunski izdelek za dom, ki združuje ambientalno osvetlitev z zvokom.
Jure S.

Super izdelek in hvala za hitro dostavo!
Anja S.

Na podlagi našega povpraševanja nam je Ana pripravila kvalitetno pripravljen izbor. Mizica za katero smo se odločili, nam je zelo všeč, ni prevelika, elegantna, stylish in zelo praktična. Skratka, zelo sem zadovoljen in se Ani zahvaljujem za hitro posredovanje, kvalitetno svetovanje ter ponudbo.
Tomaž O.

Preprost design, ki je primeren za vse stanovanjske prostore, meni pa krasi spalnico. Meni je bilo najpomembnejše, da mi svetloba omogoča večerno branje, različne stopnje svetlobe pa mi pričarajo prijetno večerno vzdušje.
Bernarda K.