O podjetju

Podjetje Line Design d.o.o. je specializirano za prodajo notranje opreme ter izbranih dodatkov za dom. Pravzaprav ne potrebujemo veliko, saj se zadovoljstvo in sreča skrivata v življenju (in prav tako interierju) v majhnih stvareh. Izdelke, ki bodo ustvarjali občutenja zadovoljstva in uživanja v “malih stvareh” pa bomo tudi mi skrbno izbirali v naši ponudbi.

Sproščeni trenutki v življenju ustvarjajo občutek polnosti, zadovoljstva in uživanja v življenju. Ohranjajo nas vitalne in zdrave, zato bi jih morali biti v življenju čimveč!

Celostne rešitve v smislu kako opremiti nek prostor ali prenoviti stanovanje ter vaše druge prostore, boste dobili na spletni strani Interiors by Ana, kjer vas bo stran vodila čez prve korake notranjega opremljanja in kjer boste preko online svetovanja lahko poiskali hiter odgovor na vaše prostorske izzive.

Na spletni strani Style it with Ana pa vam bomo predstavljali izdelke priznanih Evropskih znamk, ki zajemajo inovativne izdelke ter izbrane dodatke za dom, terase, poslovne ter druge prostore: od uporabne elektronike, pametnih naprav, izbranih kosov pohištva do ostalih lifestyle izdelkov, ki bodo popestrili vaše prostore. Vsem izbranim izdelkom bo skupna implementacija najnovejše tehnologije, visokakovostni materiali, priročnost, dovršen dizajn ter njihova enostavna uporaba.

Ločeno od spletne trgovine kjer bodo predstavljeni izdelki na voljo za takojšen nakup, pa bodo pod notranjo opremo predstavljani skrbno izbrani izdelki naših Evropskih dobaviteljev, ki bodo izbrani glede na povpraševanje. Izbrane izdelke bo odlikovala izjemna udobnost, kvaliteta, njihova vsestranka uporabnost ter dejstvo, da se podajo prav na vsak stil opreme in s tem že v vaše obstoječe ambiente.

Spletna stran Style it with Ana bo za to skrbela na področju izbrane ponudbe notranje opreme priznanih Evropskih dobaviteljev, ki bodo popestrile in polepšale vaše prostore, stran Interiors by Ana pa na področju učinkovite storitve in paketov notranje opreme, prilagojene vam in vašim željam.

Stopite v stik z nami

Kontakt