PAPER LOUNGE POHIŠTVO – kompatkno, prenosno in igrivo pohištvo iz recikliranega kartona

Blagovna znamka Paper Lounge na Slovenskem tržišču prvič ponuja moderno in večnamensko kartonasto pohištvo prefinjenega dizajna, kot so stolčki, klopi in novoletne smrečice. Blagovna znamka Paper Lounge predstavlja prenosne kose pohištva, ki jih lahko za lahkoto odnesete kamor želite – na dogodek, predavanje, zabavo, galerijo, piknik in koncerte. Nov koncept prefinjenega dizajna in vidik večnamenskih zložljivih kosov pohištva vam omogoča priročno shranjevanje stolov, taburejev, podstavkov ali mizic tudi ko jih ne uporabljate. Izdelki so zložljvi kot knjiga in tudi primerni za shranjevanje med knjigami.

Posebnost njihove proizvodnje je, da pri izdelavi pohištva uporabljajo popolnoma okolju prijazne in trajnostne materiale in so edinstveni z vidika uporabe kartona v ambientalne namene. Ideologija Paper Lounge je pritegniti in navdihniti s prefinjenim dizajnom ter preprosto uporabo.

Preko našega zastopništva vam ponujamo celotno paleto robustnega, trdnega in vzdržljivega pohištva iz kartona, ki se lahko uporablja v različne namene. Izdelki so narejeni iz kraft papirja, edinstvena struktura satovja pa daje izdelkom trdnost ter unikaten pridih pohištva. Izbrani kosi pohištva so praktični, enostavni za namestitev, lahkotni in prenosljivi pa tudi hkrati trdni, saj prenesejo do 100 kg teže. 

Izstopajoče pohištvo bo zagotovo pritegnilo pozornost v vaši dnevni sobi, pisarni ali v kateremkoli bivalnem prostoru, ali v prostoru namenjenim vašim obiskovalcem na unikaten način. Edinstven dizajn v obliki satovja namreč omogoča, da je prav vsak kos pohištva, od stolčkov do klopi in miz, v središču dogajanja v vašem prostoru. 

Paper Lounge v Slovenijo prinaša lepo oblikovane in trajnostne izdelke iz kraft papirja ter recikliranega kartona naravnost v vaše prostore, ter se odlično prilagaja že obstoječemu pohištvu. Navdihnjeni s prefinjenim dizajnom ter enostavno uporabo, izdelke odlikuje brezčasen dizajn in popolnoma naravni materiali.